ИгиБок

ИгиБок е акустично гитарско дуо од Прилеп. Свират познати светски и стари Југословенски хитови. Стил: рок и блуз.

Членови:

  • Борче Шабаноски – акустична гитара и придружен вокал
  • Игор Јагуриноски – акустична гитара и главен вокал