Настапи

ИгиБок

ИгиБок

ИгиБок е акустично гитарско дуо од Прилеп. Свират познати светски и стари Југословенски хитови. Стил: рок и блуз. Членови: Борче Шабаноски - акустична гитара и придружен вокал Игор Јагуриноски - акустична гитара и главен вокал...

Рок Блуз Бенд

Рок Блуз Бенд

Рок Блуз Бенд е музичка група од Прилеп. Постои од 2013 година а стилот на свирење го презентира и самото име на групата - рок и блуз. Во репертоар им се светски познати хитови од овој стил на музика. Членови: Борче Шабаноски - гитара Игор Јагуриноски - вокал Горан...