ДРУГИ ПРОЕКТИ од БОРЧЕ ШАБАНОСКИ

БЕЗНАДЕЖЕНСтефанија Милевска

(мултимедијален проект, 2015 год.)

– музика и аранжман: Борче Шабаноски

– текст: Марјан Катароски

ВОЛШЕБЕН МИГСтефанија Милевска

(мултимедијален проект, 2015 год.)

– музика: Борче Шабаноски

– текст: Марјан Катароски

– аранжман: Борче Шабаноски и Сефанија Милевска

МАЛКУ ЉУБОВСтефанија Милевска

(мултимедијален проект, 2015 год.)

– музика: Борче Шабаноски

– текст: Душко Темелкоски

– аранжман: Борче Шабаноски и Сефанија Милевска

САМО МОЈСтефанија Милевска

(мултимедијален проект, 2015 год.)

– музика: Борче Шабаноски

– текст: Душко Темелкоски

– аранжман: Борче Шабаноски и Сефанија Милевска

АЈДЕ СИТЕ НА ПИВО ФЕСТ

(химна на Прилепски Пиво Фест)

– музика и аранжман: Борче Шабаноски

– текст: Сашо Ацески Цик

пеат: Маја Ристеска, Денис Димоски, Игор Јагуриноски и Сале Дворчанец

ЗА ТЕБЕ ПОБЕДО

(химна на ФК Победа Прилеп)

– музика и аранжман: Борче Шабаноски

– текст: Душко Темелкоски

пеат: Душко Темелкоски, Дејви и група навивачи на ФК Победа

РИТАМОТ ПОД КУЛИТЕ

Македонски Синови

– музика и аранжман: Борче Шабаноски и Дејви Спиркоски

– текст: Дејви Спиркоски

МОЕТО МИНАТО

Македонски Синови

– музика и аранжман: Борче Шабаноски и Дејви Спиркоски

– текст: Дејви Спиркоски

ЌЕ ДОЈДЕШ ПАК

Forever – (Кавадарци)

– музика и аранжман: Борче Шабаноски и Forever

– текст: Forever

НОЌВА ОСТАНИ

Трета Димензија

– музика и текст: Душко Темелкоски

– аранжман: Борче Шабаноски

ДА ЗАБРАНАМ

Антонио Гешоски

– музика и текст: Душко Темелкоски

– аранжман: Борче Шабаноски

МОЈА НАЈМИЛА

Acoustic Band – (Прилеп)

– музика и аранжман: Борче Шабаноски

– текст: Душко Темелкоски

ПЕСНА ЗА ПРИЛЕП

– музика и аранжман: Борче Шабаноски

– текст: Сашо Ацески Цик и Тони Чатлески

– рап: Дејви Спиркоски