Проекти

Други Проекти

Други Проекти

ДРУГИ ПРОЕКТИ од БОРЧЕ ШАБАНОСКИ БЕЗНАДЕЖЕН - Стефанија Милевска (мултимедијален проект, 2015 год.) - музика и аранжман: Борче Шабаноски - текст: Марјан Катароски ВОЛШЕБЕН МИГ - Стефанија Милевска (мултимедијален проект, 2015 год.) - музика: Борче...

Музика за Театар

Музика за Театар

МУЗИКА ЗА ТЕАТАР од БОРЧЕ ШАБАНОСКИ Хајди - Театарска претстава Волшебното кавалче - Театарска претстава...