Детски песни

Училишни химни

Училишни химни

Училишни химни од Борче Шабаноски Химна на ООУ „Гоце Делчев“ - Прилеп - музика и аранжман: Борче Шабаноски - текст: Душко Темелкоски Химна на ООУ „Круме Волнароски“ - с. Тополчани - музика и аранжман: Борче Шабаноски - текст: Душко Темелкоски Химна на ООУ...

Детски Евросонг

Детски Евросонг

Песни од Борче Шабаноски на Детски Евросонг ДЕНИС ДИМОСКИ НА ЈУНИОР ЕВРОСОНГ 2005 Денис Димоски е Македонскиот претставник на Детскиот Евросонг во 2005 година во Белгија каде го освои осмото место од 16 земји претставнички. Песната „Роденденски...

Ѓурѓевдански Фестивал

Ѓурѓевдански Фестивал

Песни од Борче Шабаноски на Ѓурѓевдански Фестивал Пролетна песна - Мила Ставревска - Ѓурѓевдански фестивал 2018 - музика и аранжман: Борче Шабаноски - текст: Душко Темелкоски Мојата мајка - Драгана Јовановска - Ѓурѓевдански фестивал 2017, 3то место - музика и...

Шкољкице

Шкољкице

Песни од Борче Шабаноски на Шкољкице Шкољкице Химна - Анастасија Грк - Шкољкице 2008 - музика и аранжман: Борче Шабаноски - текст: Марјан Катароски Необичен сон - Клаудиа Котеска - Шкољкице 2015 - музика и аранжман: Борче Шабаноски - текст: Маја Митровска...

Ѕвездички

Ѕвездички

Песни од Борче Шабаноски на Ѕвездички Химна на Фестивалот Ѕвездички пее: Марта Ристеска - музика и аранжман: Борче Шабаноски - текст: Марјан Катароски Молитва - Магдалена Алексоска - Ѕвездички 2016, Гранд При - музика и аранжман: Борче...